terug
gids
hulp newsletters Faites-vous connaître Reservatie: +33 1 47 55 81 01

Hôtel Le Cheval Blanc

On-line reserveringen  Kamers 

 

 

 

Ideaal gelegen bij de ingang van de Oude Haven, de Cheval Blanc biedt vijf eeuwen van het hotel traditie en savoir-faire. Of het nu voor een romantisch verblijf, familie vakantie of zakenreis bent, zult u onder de charme van dit oude bericht relais, waar alle kamers kijken uit over de oude haven.
Met mensen net zo beroemd als Victor Hugo, Monet en de keizer Jozef II ingeschreven in het gastenboek, een verblijf in het Cheval Blanc wordt een reis door de geschiedenis van Normandië. De Cheval Blanc is geheel gerenoveerd voor uw comfort en welzijn door middel van een elegante huwelijk van een eigentijdse inrichting charme en het oude huis. Het resultaat geeft de "Cheval Blanc": een zeldzame en erg gewild kwaliteit die zal voldoen aan zelfs de meest veeleisende gasten.

Deze plaats aan uw selectie toevoegen

Hôtel Le Cheval Blanc
2 quai des Passagers
14600 Honfleur
Reservations directes sur mesure, 0,34 €/mn Réservation directe par téléphone : 0892 565 628

Tel : 08 92 56 56 28 ( 0,34 euros/min)
Fax : 01 47 55 63 01

Contact :

Station : Deauville (13 Km)
Vliegveld : Deauville - Saint Gatien (9 Km)

On-line reserveringen On-line reserveringen

Cliquez pour plus de détailsKamers

Nieuws van de kastelen (in het Frans)

  • Renaissance de la chapelle du Château de Filières
    Pendant la fermeture annuelle du château de Filières, les travaux de restauration du domaine se poursuivent. Après l'orangerie qui a bénéficié d'une remise en état après un chantier qui a duré 3 ans, c'est au tour de la chapelle de renaitre. La chapelle du château s'était partiellement effondrée dans les années 60, et rapidement, la végétation l'avait totalement dissimulée aux...Cliquez pour lire la suite
     

Ligging :

  • Zee
  • Stad