terug
gids
hulp newsletters Faites-vous connaître Reservatie: +33 1 47 55 81 01

Château de Vallery

Kamers  Exclusieve verhuur 

 

 

 

Neemt u dit meesterwerk uit de renaissance tot uw kasteel ?

In Frankrijk, op één uur rijden ten zuiden van Parijs, kunt het door bossen omgeven kasteel Château de Vallery huren, compleet met het bijbehorende park met eigen geluidsinstallatie. Naast de diverse zalen en salons kunt u er tevens over 27 kamers beschikken voor de overnachting van uw genodigden. Door eveneens gebruik te maken van de accommodaties in het dorp en de chambres d’hôte in de omgeving kunt u zo 140 gasten over laten komen voor een groots huwelijksfeest.

In het park bevinden zich nog de resten van een 12e-eeuwse omwalling met ernaast een oriëntaals paviljoen en een groot zwembad. De voormalige duiventoren een eindje verderop staat volledig in het teken van de maan. Dezelfde maan die nu al staat te popelen om uw huwelijksnacht in een romantische stralenkrans te hullen...

Wat dacht u van een hennaceremonie in de rozentuin? Misschien wilt u zich wel in het met bloemen versierde prieel in de echt laten verbinden? Of geeft u elkaar liever het jawoord in de nabijgelegen kerk, waar velen u reeds zijn voorgegaan en de prinsen en prinsessen van Condé eeuwige rust hebben gevonden?

Uw kasteel wordt volledig opgefleurd door muziek, vuurwerk en de vlammen van de duizend fakkels. U blijft zelf van begin tot eind de baas over de organisatie van uw eigen bruiloft. Zin om door te feesten tot een het krieken van de dag? Geen probleem. U kiest graag zelf een traiteur? U beslist. Een wijnproeverij in de middeleeuwse kelders, gevolgd door een authentiek tajinemaal in het Pavillon oriental? Wij regelen het graag voor u. Een barbecuebrunch rond het grote zwembad op de dag na het feest? Komt helemaal voor elkaar.

Indien u uw bruiloft door de week houdt, kunt u daags tevoren al in het kasteel terecht om te genieten van de romantische sfeer. Wie weet wilt u wel profiteren van onze winterse “Vuur en vlam”-aanbieding. In ieder geval wensen wij u veel harmonie, magie en liefde toe.

Deze plaats aan uw selectie toevoegen

Château de Vallery
Place des Condé
89150 Vallery
Reservations directes sur mesure, 0,34 €/mn Réservation directe par téléphone : 0892 565 628

Tel : +33 3 86 97 77 00
Fax : +33 3 86 97 76 00

Contact : Patrice Vansteenberghe

Station : Villeneuve la Guyard (12 Km)
Vliegveld : Orly (85 Km)

Cliquez pour plus de détailsKamers

Cliquez pour plus de détailsExclusieve verhuur

Nieuws van de kastelen (in het Frans)

  • à partir du 04/11/2015 - 400 ans de la naissance de Nicolas Fouquet
    En l'honneur du 400ème anniversaire de la naissance de Nicolas Fouquet, la pièce centrale du Grand Salon représentera l'art de la table au 17ème siècle et sera composée de créations en chocolat et fruits confits. Réalisée par Arnaud Larher, meilleur ouvrier de France, cette oeuvre de plus de 5 mètres sur 3 et d'une hauteur totale dépassant les 2,5 mètres sera le symbole de l'art de vivre à la...Cliquez pour lire la suite
     

Nabije activiteiten (of in de omgeving) :

  • Openlucht zwembad
  • Openlucht tennisbaan

Plaatselijke activiteiten :

  • Paardrijden
  • Boogschieten

Parking :

  • Privé Parking

Ligging :

  • Platteland